elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa millora la seguretat vial amb l’asfaltat de camins rurals

Moncofa millora la seguretat vial amb l’asfaltat de camins rurals

    A Moncofa s'han dut a terme diverses actuacions d'asfaltat i millora del paviment de diversos camins rurals mitjançant les quals es millorarà la seguretat viària dels vehicles que transcorren diàriament. La inversió realitzada, a partir de fons propis de l'Ajuntament de Moncofa, "ha permés reasfaltar diversos trams amb apedaçaments que presentaven problemes i podien causar danys als vehicles i els seus ocupants. De la mateixa manera, també s'ha renovat totalment el paviment en altres segments", ha explicat el regidor de Medi Ambient i Agricultura, Francisco Alemany.

    Les vies en les quals s'ha actuat són el camí Cabres, el camí Xilxes de Baix i diversos camins de la partida Riuet. "Estem parlant de camins diàriament utilitzats pel veïnat, perquè donen accés a múltiples partides agrícoles i explotacions en ús per on vehicles de gran pesatge passen quotidianament. El condicionament dels nostres camins garanteix no sols la seguretat, sinó la durabilitat d'accessos òptims per a treballar o gaudir de la naturalesa en cases de camp", defén Alemany.

    L'actuació també ha comprés la inclusió de senyalística horitzontal, sobre el paviment, en diversos encreuaments que promouen la seguretat i l'atenció al volant en trams amb major dificultat visual.

    Pujar