16 de gener de 2021 16/1/21

L´Ajuntament intensifica la vigilància dels accessos a les segones residències durant la Setmana Santa

L´Ajuntament intensifica la vigilància dels accessos a les segones residències durant la Setmana Santa - (foto 1)
  • El consistori reforça els controls en zones estratègiques i limita els accessos als poblats marítims

  • Alós Valls: “La població comptarà amb un desplegament especial de Policia Local, Guardia Civil i Policia Militar”

MÉS FOTOS
L´Ajuntament intensifica la vigilància dels accessos a les segones residències durant la Setmana Santa - (foto 2)
L´Ajuntament intensifica la vigilància dels accessos a les segones residències durant la Setmana Santa - (foto 3)
L´Ajuntament intensifica la vigilància dels accessos a les segones residències durant la Setmana Santa - (foto 4)

L'Ajuntament de Moncofa intensifica la vigilància durant estos dies per a bloquejar l'entrada de persones vingudes de fora del poble a segones residències durant la Setmana Santa. Així, a més de reforçar els controls d'accés en zones estratègiques del municipi i el districte marítim amb un augment de quatre agents més de la Policia Local, que en col·laboració amb la Guàrdia Civil i Policia Militar està utilitzant en els dispositius de control blocs de formigó per a reforçar eixa barrera d'entrada.

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “no permetrem que la irresponsabilitat d'alguns que pretenen vindre a Moncofa durant estos dies pose en risc la salut de tots. Seguim compromesos a posar tots els nostres recursos per a frenar el contagi d'esta pandèmia que s'està emportant moltes vides. És la nostra prioritat absoluta, i també ho és en este cas impedint que persones que vinguen de fora accedisquen a les segones residències en el municipi”.

És per això que l'alcalde ha incidit que “posarem tots els mitjans necessaris perquè si hi ha algú que vol saltar-se les normes no puga fer-ho”.

Cal recordar que l'Ajuntament compta amb 21 agents de la Policia Local després d'ampliar amb quatre agents més des de la setmana passada en previsió de poder reforçar el control i la vigilància durant estes dates de Setmana Santa en les quals tradicionalment hi ha un gran desplaçament de visitants al municipi.

Pujar