elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament generarà 30 llocs de treball per als veïns de Moncofa abans de final d’any

L’Ajuntament generarà 30 llocs de treball per als veïns de Moncofa abans de final d’any
  • José Mª Andrés: “La prioritat és ajudar la a gent que pitjor ho està passant amb la crisi generada pel coronavirus”

MÉS FOTOS
L’Ajuntament generarà 30 llocs de treball per als veïns de Moncofa abans de final d’any - (foto 2)
L’Ajuntament generarà 30 llocs de treball per als veïns de Moncofa abans de final d’any - (foto 3)

L'Ajuntament de Moncofa impulsarà fins a 30 llocs de treball per als veïns empadronats en el municipi abans que finalitze 2020. Es tracta, a més, d'una oportunitat laboral que s'ofereix en un moment molt complicat per la crisi generada per la pandèmia del coronavirus.

El regidor de Recursos Humans i Ocupació de l'Ajuntament de Moncofa, José María Andrés, ha explicat que “és una molt bona notícia, perquè ajudar a les persones que pitjor ho estan passant amb la crisi generada pel coronavirus és la nostra prioritat”.

Esta generació d'ocupació ve per tres línies diferents, que ha estat treballant José Mª Andrés, com a regidor responsable d'Ocupació dins de l'equip de govern presidit per l'alcalde, Wences Alós Valls.

Així, l'Ajuntament de Moncofa acaba de contractar tres persones durant sis mesos a través del programa EMCORP, finançat per la Generalitat Valenciana, dirigit a les persones majors de 30 anys. “Es tracta no sols d'ajudar la gent jove a trobar ocupació, sinó d'ajudar a les que tenen més edat, però que corren el risc de quedar-se en situació d'exclusió social”, ha incidit José Mª Andrés.

D'altra banda, també s'ha aconseguit traure a contractació dos llocs de treball per a persones que hagen quedat sense ocupació com a conseqüència de la crisi del covid. Es tracta d'ocupacions d'un any de duració, dins del programa Ecovid de la Generalitat.

A més, abans que acabe l'any, Moncofa també estarà en condicions d'oferir un taller d'ocupació per a majors de 25 anys, que està a punt d'adjudicar-se. Gràcies a este programa, es podrà facilitar treball, en dos mòduls diferents, a 20 persones més l'equip directiu, que són altres cinc persones, per la qual cosa seran en total 25 les persones residents a Moncofa que podran accedir al mercat laboral.

Andrés valora positivament estes iniciatives, que serviran per a donar ocupació a 30 persones abans que acabe l'any: “És una molt bona notícia perquè ajudem a persones que poden tindre problemes per a trobar una ocupació, la qual cosa dona mostra de la bona gestió en matèria d'ocupació que estem fent a l'Ajuntament”.

Pujar