20 d’octubre de 2020 20/10/20

El brot de Moncofa es va originar en una discoteca

El brot de Moncofa es va originar en una discoteca - (foto 1)
  • Una persona es va contagiar en un local nocturn i el va transmetre posteriorment a cinc familiars

El brot de coronavirus confirmat a Moncofa i que afecta sis persones de la mateixa família es va originar en una discoteca després que un de de ells es contagiara de coronavirus en un local nocturn i posteriorment el transmetera a la seua família. Així ho ha confirmat l'alcalde de la localitat castellonenques, *Wenceslao Alós, després del registre de la Conselleria de Sanitat que elperiodic.com els va avançar aquest divendres a la vesprada.

L'alcalde vol llançar un missatge de tranquil·litat: “Des d'aquest Ajuntament s'han activat des del primer moment tots els recursos amb els quals comptem per a previndre la malaltia, perquè la salut dels nostres veïns i visitants és nostra més absoluta prioritat”.

Però al costat del missatge de tranquil·litat, *Wenceslao Alós llança un altre de cautela: Hem de complir totes les mesures de seguretat i recomanacions de les autoritats sanitarias.es important recordar a la ciutadania que l'èxit de la lluita contra la Covid-19 depén de tots i cadascun de nosaltres, i l'aplicació de la responsabilitat individual és la millor mesura que podem aplicar en aquesta situació”.

En aquesta mateixa línia, segueixen els treballs en la localitat per a contindre la pandèmia: “Des d'aquest Ajuntament s'han activat des del primer moment tots els recursos amb els quals comptem per a previndre la malaltia, perquè la salut dels nostres veïns i visitants és nostra més absoluta prioritat”.

L'objectiu, que Moncofa continue sent una localitat segura: “Demanem a tota la ciutadania, que en la seua majoria està col·laborant amb les mesures recomanades perquè Moncofa continue sent un destí segur, que el continue fent pel bé de tots, i recordem la intensificació de controls i d'imposició de sancions per als quals no ho facen i infringisquen aquestes mesures de control i prevenció”.

Pujar