8 de març de 2021 8/3/21

Blanch posa l’ampliació del centre de salut de Moncofa com a exemple de l’aposta del Govern del Botànic per uns serveis públics dignes

Blanch posa l’ampliació del centre de salut de Moncofa com a exemple de l’aposta del Govern del Botànic per uns serveis públics dignes - (foto 1)

  El secretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha visitat hui el centre auxiliar de Moncofa junt amb la portaveu del grup municipal, Ruth Esteve, i les regidores Maribel Masià i Maria Dolores Aguilar, on ha destacat el projecte d’ampliació d’este centre de salut inclòs en els pressupostos de la Generalitat Valenciana, amb una partida de 350.000 euros, i una inversió pluriennal prevista d’1,2 milions d’euros. “Este projecte és un exemple de l’aposta del Govern del Botànic per enfortir els serveis públics i dignificar-los”, ha afirmat.

  Així mateix, Blanch ha ressaltat el “gran treball” fet per la portaveu del grup municipal, Ruth Esteve, i les regidores Maribel Masià i Maria Dolores Aguila, per haver aconseguit, després de tres anys de bloqueig per part del PP, que la parcel·la en la qual es preveu fer l’ampliació es registrara correctament i així poder cedir-la a la conselleria. Este era un tràmit necessari per a seguir endavant amb el projecte, a més que es va evitar una denúncia per bloquejar diners públics, insistint a la conselleria perquè tornara a notificar a l’ajuntament perquè fera el tràmit corresponent.

  “La tasca duta a terme a Moncofa és un exemple més de l’aposta del partit socialista per una sanitat de qualitat, pública i universal, i en este sentit, el treball del grup municipal socialista és un exemple de què la nostra prioritat és vetllar per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes”, ha afirmat.

  Per la seua part, Esteve ha manifestat el seu agraïment “a la Generalitat, a un govern socialista, per tornar la dignitat a tots els veïns i veïnes d’este poble amb un centre de salut en condicions, incloent-hi este projecte en els pressupostos 2021”.

  El centre auxiliar roman obert

  Finalment, Esteve ha recordat que el centre auxiliar segueix funcionant com habitualment, és a dir, de dilluns a divendres en Moncofa i les urgències en el centre de salut de Nules, i que sols s’ha derivat les consultes programades de dissabte de matí al Nules de manera provisional a causa de la situació de la pandèmia mundial. “Cal transmetre un missatge de tranquil·litat i no alarmar als veïns i veïnes perquè no fa cap bé en estos moments que estem vivint”, ha conclòs.

  Pujar