Castellano

Cs Moncada demana a l'Ajuntament que certifique l'ingrés del PSPV per a activitats extraescolars municipals

Cs Moncada demana a l'Ajuntament que certifique l'ingrés del PSPV per a activitats extraescolars municipals
  • Martínez: “La publicitat de les ajudes té el logo socialista; si no acrediten l'ingrés, estem davant una campanya partidista amb diners públics”

La regidora de Ciutadans (Cs) Moncada, María José Martínez, ha demanat a l'Ajuntament que “certifique un ingrés del PSPV per a activitats extraescolars municipals”.

“El Consistori ha fet una campanya per a publicitar unes ajudes a aquest tipus d'activitats amb el logo del partit socialista”, ha explicat l'edil al mateix temps que ha argumentat que “Cs vol saber si la presència d'aquest logo es deu al fet que, veritablement, el partit socialista ha fet aquesta donació o és que s'estan valent dels diners públics per a fer una campanya partidista”.

En aquest sentit, ha subratllat, “urgeix un aclariment dels serveis econòmics de l'Ajuntament perquè els moncadenses tinguem clar quin ha ocorregut”. “Si han intentat fer creure a la població que els socialistes subvencionen activitats extraescolars quan es tracta de diners de tots els valencians, estem davant un fet molt greu”, ha advertit.

Per part seua, Cs en Les Corts ha preguntat si “la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport és coneixedora dels cartells de diferents municipis en què s'anuncien les ajudes per a activitats extraescolars amb el logo del PSPV-PSOE”.

Pujar