Castellano

Cs celebra la licitació per a ampliar el centre de salut perquè "porta cinc anys demandant-lo"

Cs celebra la licitació per a ampliar el centre de salut perquè "porta cinc anys demandant-lo"
  • Gimeno: “Cs ha aconseguit incloure esmenes en els pressupostos de la Generalitat i aprovar mocions a l'ajuntament; els diners estava però no hi havia pressa”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Moncada, Jesús Gimeno, ha celebrat “la licitació per a ampliar el centre de salut perquè portem cinc anys demandant-lo”. “Si no s'ha fet abans és per deixadesa ja que els diners estaven previstos en els pressupostos de la Generalitat de 2016 i 2017”, ha assegurat.

L'edil ha explicat que “Cs va aconseguir que s'incloguera la partida de l'ampliació del centre de salut”. “Presentem esmenes als comptes en dues ocasions perquè es garantira aquesta obra”, ha detallat, al mateix temps que ha destacat que “l'Ajuntament també va aprovar dues mocions en el mateix sentit a iniciativa de Cs”.

Per tot això, Gimeno ha aplaudit “aquesta bona notícia per a Moncada”. “Ens alegrem que la insistència de Ciutadans haja fet efecte”, ha indicat el regidor, qui ha subratllat que “aquest assoliment, com el que els moncadins tinguen sempre una farmàcia de guàrdia en el municipi, són exemples de la política útil de Cs en matèria sanitària”.

Pujar