elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moixent i Riba-roja encapçalen el Trofeu d'Estiu d'Escala i Corda

Moixent i Riba-roja encapçalen el Trofeu d'Estiu d'Escala i Corda

    Després de les dues jornades jugades fins ara en la lliga regular del Trofeu d'Estiu d'Escala i Corda, son aquestes formacions les que encapçalen la primera categoria.

    Les Alcuses Moixent A, gràcies al seu triomf en la jornada inicial davant l'Onda, ocupen la primera posició del grup primer de la màxima categoria, tot i empatar precisament amb l'equip de la Plana. En el segon grup de la categoria son l'Odontica Riba-roja A i l'Algimia d'Alfara els que empaten al front de la taula. Demà divendres a les 19 hores, en el trinquet d'Algimia, aquests dos equips lluitaran per la primera posició de la classificació.

    La divisió de plata està ara encapçalada pel Caixa Popular Riba-roja D i per l'Amics de la Ribera A, en el grup primer i segon, respectivament. El Trinquet de Torrent B i el Massamagrell A son els equips que marxen en primera posició de la tercera categoria A, mentre que Albuixech i Carcaixent son els que ho fan en tercera B.

    En quarta A el club que domina les classificacions es el de Torrent, ja que el Trinquet de Torrent D marxa en primer lloc en el grup primer, sent el Trinquet de Torrent C qui ho fa en el grup segon. Respecte a quarta B es la formació de Crevillent qui ocupa en solitari el seu grup, sent el Rest. Onnes Xilxes qui ho fa en el seu. Per últim, en juvenils es Vinalesa qui mana en el seu grup.

    Pujar