Castellano

Un xiquet de vuit anys i el seu pare resulten ferits en l'incendi d'una finca de Mislata

Un xiquet de vuit anys i el seu pare resulten ferits en l'incendi d'una finca de Mislata
  • El xicotet ha sigut atès per inhalació de fums i el seu pare per cremades en la mà

Aquesta matinada s'ha produït un incendi en una finca de Mislata. Com a conseqüència de les flames, un home de 38 anys ha patit cremades en la mà mentre fugia amb el seu fill de vuit anys, que ha sigut atès per inhalació de fum. Tal com ha informat el Consorci Provincial de Bombers, l'incendi ha sigut declarat a les dues de la matinada en una finca de cinc plantes i fins a allí s'han desplaçat efectius de Paterna i Torrent així com dues dotacions de bombers municipals de València.

Les flames es van iniciar en un cotxet de bebè situat en l'entrada de la finca. En arribar al lloc de l'incendi, els bombers s'han trobat amb la resta de les persones confinades en els seus habitatges però les flames no han alcançat a cap.

El problema, segons aquestes mateixes fonts, residia en el fum originat per l'incendi. De fet, un xiquet de vuit anys ha sigut assistit per *nhalación de fum encara que no ha necessitat ser traslladat a cap centre sanitari. Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, el ferit amb cremades en la mà ha sigut traslladat a l'Hospital de Manises.

Pujar