elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una vintena de comerços de Mislata ixen al carrer per a liquidar les restes de la temporada d'estiu

Una vintena de comerços de Mislata ixen al carrer per a liquidar les restes de la temporada d'estiu
  MÉS FOTOS
  Una vintena de comerços de Mislata ixen al carrer per a liquidar les restes de la temporada d'estiu - (foto 2)
  Una vintena de comerços de Mislata ixen al carrer per a liquidar les restes de la temporada d'estiu - (foto 3)
  Una vintena de comerços de Mislata ixen al carrer per a liquidar les restes de la temporada d'estiu - (foto 4)
  Una vintena de comerços de Mislata ixen al carrer per a liquidar les restes de la temporada d'estiu - (foto 5)
  Una vintena de comerços de Mislata ixen al carrer per a liquidar les restes de la temporada d'estiu - (foto 6)
  Una vintena de comerços de Mislata ixen al carrer per a liquidar les restes de la temporada d'estiu - (foto 7)
  Una vintena de comerços de Mislata ixen al carrer per a liquidar les restes de la temporada d'estiu - (foto 8)

  Els comerciants de Mislata celebraren el diumenge una nova edició de la Fira d'Oportunitats, una iniciativa municipal destinada a promocionar el comerç local i tractar de fidelitzar nous clients oferint-los importants descomptes. Esta activitat es realitza dos vegades a l'any, coincidint amb el final de la temporada d'estiu i la d'hivern, i cada vegada en una ubicació diferent, amb la finalitat que els comerços es donen a conèixer per tots el barris de Mislata.

  En esta ocasió, la Fira d'Oportunitats es va instal·lar en la plaça Príncep d'Astúries i va comptar amb la participació de 22 comerços. L'afluència de públic va ser notable des de primera hora i la fira va rebre durant tot el dia un important degoteig de veïns i veïnes, que es trobaren amb importants descomptes i promocions. De fet, esta és la finalitat d'aquesta iniciativa, "ajudar als comerços locals a acabar els estocs emmagatzemats i les restes de la temporada anterior que no s'han pogut vendre, a més d'oferir a la ciutadania uns preus molt competitius", explica Maika Tarín, regidora de Comerç.

  La fira d'oportunitats ha tornat a tindre una important participació de comerços, circumstància que apunta a la consolidació de l'activitat. "Tenint en compte que es tracta d'una fira no va dirigida al comerç en general sinó a aquells establiments que venen productes de temporada, el fet que la participació de les tendes i l'afluència de públic vagen en augment és la millor notícia per al comerç local", explica Tarín.

  Després de l'èxit de la Fira d'Oportunitats, la regidoria de Comerç treballa ja en la seua pròxima activitat, uns premis destinats al comerç local que pretenen reconèixer la trajectòria de les empreses que més temps porten a Mislata.

  Pujar