19 d’octubre de 2019 19/10/19

La mislatera Marta Sobrino, candidata a Fallera Major de València de 2018

La mislatera Marta Sobrino, candidata a Fallera Major de València de 2018 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La mislatera Marta Sobrino, candidata a Fallera Major de València de 2018 - (foto 2)
  La mislatera Marta Sobrino, candidata a Fallera Major de València de 2018 - (foto 3)
  La mislatera Marta Sobrino, candidata a Fallera Major de València de 2018 - (foto 4)

  Dissabte passat dia 23 de setembre, La Fonteta va acollir l'esdeveniment més esperat pel món faller, l'elecció de les integrants de la Cort d'Honor de les Falles de 2018, tretze xiques que, a més, són ara les candidates a fallera major de València.

  Milers d'assistents van abarrotar el pavelló esportiu per a conèixer de primera mà a les màximes representants de les Falles. El jurat va ser nomenant, una a una, els noms de les 13 xiquetes i les 13 majors que viuran enguany el somni de representar a la festa de tots els valencians. I entre aqueixos noms el d'una mislatera, Marta Nebot Martínez, de la comissió Creu i Mislata.

  Després de les germanes Sandra i Alba Molins, de la falla Antonio Molle-Gregorio Gea, que van formar part de la Cort d'Honor en 2014 i 2016 respectivament, Marta agafa ara el testimoni i tornarà a representar al món faller de Mislata en la més alta representació de les Falles de València.

  Experiència en la Cort d'Honor Infantil de 2001

  Marta forma part de la comissió Creu i Mislata des de fa deu anys, però és fallera des de molt abans. De fet, l'honor de formar part de la Cort d'Honor no li és nou, ja que en 2001 va ser una de les 12 xiquetes de la Cort Infantil, llavors representant a la falla Pare Santonja-Cardenal Benlloch.

  Este últim exercici, el del seu regnat com a fallera major, ho ha viscut amb especial emoció. A partir d'ara, Marta afronta amb il·lusió el seu nou repte, formar part de la Cort d'Honor, i qui sàp si arribarà a ser la fallera major de València. El pròxim 10 d'octubre eixirem de dubtes.

   

  ocultar
  La mislatera Marta Sobrino, candidata a Fallera Major de València de 2018
  Pujar