20 de gener de 2021 20/1/21

"MislataJove 22.02" reuneix a 250 joves en un cap de setmana centrat en les activitats esportives i els videojocs

"MislataJove 22.02" reuneix a 250 joves en un cap de setmana centrat en les activitats esportives i els videojocs - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  "MislataJove 22.02" reuneix a 250 joves en un cap de setmana centrat en les activitats esportives i els videojocs - (foto 2)
  "MislataJove 22.02" reuneix a 250 joves en un cap de setmana centrat en les activitats esportives i els videojocs - (foto 3)
  "MislataJove 22.02" reuneix a 250 joves en un cap de setmana centrat en les activitats esportives i els videojocs - (foto 4)
  "MislataJove 22.02" reuneix a 250 joves en un cap de setmana centrat en les activitats esportives i els videojocs - (foto 5)
  "MislataJove 22.02" reuneix a 250 joves en un cap de setmana centrat en les activitats esportives i els videojocs - (foto 6)
  "MislataJove 22.02" reuneix a 250 joves en un cap de setmana centrat en les activitats esportives i els videojocs - (foto 7)
  "MislataJove 22.02" reuneix a 250 joves en un cap de setmana centrat en les activitats esportives i els videojocs - (foto 8)

  El projecte municipal d'oci nocturn de Mislata que coordina la regidoria de Joventut, amb l'ajuda de diverses associacions i col·lectius locals, ha tornat este cap de setmana amb un programa centrat en activitats esportives i videojocs i amb una participació de 250 persones. En esta ocasió, el Consistori va obrir des de les deu de la nit fins a les dos de la matinada el centre sociocultura La Fàbrica i el pati del col·legi Amadeo Tortajada perquè la joventut de Mislata gaudira de nombroses propostes d'oci nocturn de forma segura i saludable.

  L'espai Crea de la Fàbrica es va convertir per unes hores en un gran saló de videojocs, on els xics i xiques de Mislata van jugar un torneig del FIFA i van gaudir d'altres propostes de realitat virtual com el Rocket League, NBA 2K o el Guitar Hero. Al costat de la sala de jocs, l'Ajuntament va situar un punt informatiu de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives), on els tècnics van informar als joves d'entre 12 i 30 anys dels riscos de l'alcohol i les drogues, a més de conscienciar-los de la necessitat de mantindre uns hàbits de vida saludable.

  Per als més actius, el programa de MislataJove 2202 incloïa tot un seguit de activitats esportives que es van realitzar en el pati del Amadeo Tortajada, el centre educatiu situat al costat de la Fàbrica. Allí es van disputar partits de futbol, un torneig de basket 3x3 i partides de jugger, un joc d'equip basat en l'habilitat i en estratègia, que combina elements del rugbi i de l'esgrima.

  El programa del cap de setmana es va completar amb tallers de maquillatge, de decoració de samarretes i amb el clàssic i divertit photocall que acompanya a totes les activitats de "MislataJove 2202". El regidor de Joventut, Ximo Moreno, va assistir a esta nova cita i es va mostrar molt satisfet per la gran afluència de públic. A més, va anunciar que l'Ajuntament de Mislata treballa ja per a ampliar les activitats d'este programa d'oci nocturn de cara a l'any que ve.

  Pujar