30 d’octubre de 2020 30/10/20

Mislata tanca una nova edició de l'Escoleta de Nadal amb activitats educatives i d'oci per a escolars

Mislata tanca una nova edició de l'Escoleta de Nadal amb activitats educatives i d'oci per a escolars - (foto 1)

    Les vacances nadalenques dels escolars poden fer-se molt llargues, tant per a ells com para els seus pares, especialment si durant aquestes dates han de seguir complint amb les seues obligacions laborals. Per a evitar que açò ocórrega i amb l'objectiu de dinamitzar aquests dies de descans dels xiquets i xiquetes de Mislata, l'Ajuntament, a través de la regidoria de Joventut, programa cada any una Escoleta de Nadal, emmarcada dins del programa Nadal Actiu.

    Els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre, i el 2, 3 i 4 de gener, La Fàbrica ha acollit una nova edició d'aquesta proposta educativa i d'oci. A més del propi centre sociocultural, la Escoleta de Nadal de Mislata també ha realitzat activitats en el pati del col·legi Jaume I. En tots dos espais, els xiquets i xiquetes d'entre 6 i 12 anys han gaudit dels seus matins festius aprenent i jugant amb altres escolars de la seua edat.

    L'Escoleta ofereix oci i entreteniment mitjançant tallers, jocs i activitats útils per a continuar la formació educativa i els valors de convivència en grup. El regidor de Joventut, Ximo Moreno, ha assistit aquest matí a l'última de les jornades de l'Escoleta per a acomiadar-se dels xiquets i xiquetes i felicitar als monitors pel seu excel·lent treball.

    Pujar