10 de juliol de 2020 10/7/20

Mislata inicia el Mes de l'Esport disputant les finals dels Jocs Escolars

Mislata inicia el Mes de l'Esport disputant les finals dels Jocs Escolars - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mislata inicia el Mes de l'Esport disputant les finals dels Jocs Escolars - (foto 2)
  Mislata inicia el Mes de l'Esport disputant les finals dels Jocs Escolars - (foto 3)
  Mislata inicia el Mes de l'Esport disputant les finals dels Jocs Escolars - (foto 4)
  Mislata inicia el Mes de l'Esport disputant les finals dels Jocs Escolars - (foto 5)
  Mislata inicia el Mes de l'Esport disputant les finals dels Jocs Escolars - (foto 6)
  Mislata inicia el Mes de l'Esport disputant les finals dels Jocs Escolars - (foto 7)
  Mislata inicia el Mes de l'Esport disputant les finals dels Jocs Escolars - (foto 8)

  Cada vegada són més els alumnes que, des dels seus col·legis, s'inicien al món de l'esport. Un indicador d'este creixement és el nombre de participants que cada any reuneix la campanya de "Jocs Escolars", impulsada per la regidoria d'Esports i els col·legis de Mislata gràcies a la col·laboració dels diferents clubs de la ciutat. Esta iniciativa, que pretén inculcar la pràctica esportiva entre els més menuts, se celebra durant tot el curs –d'octubre a juny- a través d'una sèrie de lligues i campionats.

  Com ocorre amb totes les competicions esportives, és a final de curs quan els jocs escolars van cobrant major emoció, ja que en estos primers dies del mes de juny es disputen les finals de les diferents disciplines. I estes finals, un any més, s'emmarquen dins del Mes d'Esport que Mislata celebra al juny, una macro activitat municipal que engloba més de 50 cites esportives, que conclourà el pròxim dia 30 amb la Gala de l'Esport.

  Ahir de vesprada es van celebrar les finals escolars d'atletisme, coordinades pel Fent Camí, en les pistes del poliesportiu de la Canaleta. Els millors classificats de 3º i 4º de Primària dels diferents col·legis es van disputar l'honor de ser els millors atletes infantils de Mislata. En esta edició els Jocs Escolars han reunit a més d'1.000 xiquets i xiquetes que han participat en alguna de múltiples disciplines que s'ofereixen: atletisme, gimnàstica rítmica, escacs, natació, handbol, futbol sala i bàsquet.

  Pujar