22 d’octubre de 2019 22/10/19

Mislata esgota els de la Carrera de la Dona per la Igualtat del dissabte

Mislata esgota els de la Carrera de la Dona per la Igualtat del dissabte - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mislata esgota els de la Carrera de la Dona per la Igualtat del dissabte - (foto 2)
  Mislata esgota els de la Carrera de la Dona per la Igualtat del dissabte - (foto 3)

  L'Ajuntament de Mislata, a través de la Regidoria de Dona i Polítiques d'Igualtat, iniciarà el dissabte la celebració de l'edició número trenta de les Jornades de la Dona. I ho farà, com en anys anteriors, amb una de les seues cites més multitudinàries del programa, la Carrera de la Dona per la Igualtat, que ahir va tancar les inscripcions en aconseguir el límit de 550 dorsals que havia previst l'organització.

  L'Ajuntament organitza per quart any consecutiu esta cita esportiva, reivindicativa i solidària, amb el principal objectiu de promoure la igualtat a través de l'esport. Compta amb la col·laboració del Club d'Atletisme Fent Camí de Mislata, entitat que ha gestionat les inscripcions i que ahir a la vesprada va anunciar el cartell de complet.

  Es tracta d'una prova no competitiva de poc més de tres quilòmetres, pensada per a participants de totes les edats i fins i tot per a córrer-la en família, amb eixida i meta en la Casa de la Dona (C/ Miguel Hernández). A banda de la pròpia carrera, l'organització ha preparat diverses exhibicions esportives per a convertir l'esdeveniment en una gran festa per la igualtat entre homes i dones.

  És per això que des de la Casa de la Dona conviden a totes les persones que no hagen pogut apuntar-se, a que que s'acosten el dissabte per a animar als corredors i gaudir de l'ambient festiu de l'activitat.

  A més, cal recordar que la prova té una fi solidària, ja que l'import de la inscripció, 1€, es donarà a l'Associació Espanyola Contra el Càncer per als seus projectes de recerca del càncer de mama.

  ocultar
  Mislata esgota els de la Carrera de la Dona per la Igualtat del dissabte
  Pujar