13 de novembre de 2019 13/11/19

Mislata celebra la Setmana de l'Aigua amb activitats de conscienciació per a tots els públics

Mislata celebra la Setmana de l'Aigua amb activitats de conscienciació per a tots els públics - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mislata celebra la Setmana de l'Aigua amb activitats de conscienciació per a tots els públics - (foto 2)
  Mislata celebra la Setmana de l'Aigua amb activitats de conscienciació per a tots els públics - (foto 3)
  Mislata celebra la Setmana de l'Aigua amb activitats de conscienciació per a tots els públics - (foto 4)
  Mislata celebra la Setmana de l'Aigua amb activitats de conscienciació per a tots els públics - (foto 5)
  Mislata celebra la Setmana de l'Aigua amb activitats de conscienciació per a tots els públics - (foto 6)

  Mislata celebra durant estos dies la Setmana de l'Aigua. L'Ajuntament, en col·laboració amb l'empresa Global Omnium, distribuïdora de l'aigua potable en la ciutat, han programat diferents activitats de conscienciació per a promoure un ús responsable d'este recurs natural. A més, la proposta municipal té un altre objectiu, fomentar el consum d'aigua de l'aixeta, perquè a Mislata "té una composició química d'igual o millor qualitat que les aigües embotellades, a més de de ser més barata i més sostenible, perquè evita la producció de residus de plàstic i l'emissió de gasos d'efecte hivernacle", explica el fullet informatiu de la campanya.

  La programació de la Setmana de l'Aigua va arrancar ahir amb una obra de teatre escolar. Els més menuts de Mislata van poder gaudir en el Centre Cultural de la representació de "Liliput", una obra de teatre interpretada per la companyia l'Horta Teatre en la qual van aprendre a respectar un recurs tan valuós com l'aigua i a adquirir bons hàbits que contribueixen a cuidar el planeta. Un dels actors de "Liliput", Pau Blanco, va explicar ahir que l'obra pretén "fer partícips als més menuts i ensenyar-los que el treball conjunt en una societat pot portar-nos un bé comú, en este cas l'aprofitament de l'aigua".

  El regidor de Serveis Municipals, Francisco Herrero, és el responsable d'esta campanya de sensibilització i explica que la programació de "Liliput" es deu al fet que "es tracta d'una obra pedagògica en la qual l'objectiu és conscienciar als escolars sobre l'ús que realitzem de l'aigua". A més, Herrero convida a tota la ciutadania a participar en les activitats previstes per al dissabte, dia gran d'esta Setmana de l'Aigua.

  Durant tot el matí se succeiran en l'avinguda Gregorio Gea diferents tallers i accions informatives per a veïns de totes les edats. Amb el títol de "Aigua al passeig", s'instal·laran diferents carpes enfront del Centre Cultural on Global Omnium, la marca de Aguas de Valencia, informarà a la població de la qualitat de l'aigua potable i el compromís que l'empresa té amb el Medi ambient. A més, els xiquets i xiquetes podran participar en un taller de xapes i els majors en un tast a cegues d'aigua de l'aixeta i aigua embotellada.

  ocultar
  Mislata celebra la Setmana de l'Aigua amb activitats de conscienciació per a tots els públics
  Pujar