15 de juliol de 2020 15/7/20

Mislata celebra l'aniversari del parc d' "street workout" amb una competició en La Canaleta

Mislata celebra l'aniversari del parc d' "street workout" amb una competició en La Canaleta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mislata celebra l'aniversari del parc d' "street workout" amb una competició en La Canaleta - (foto 2)
  Mislata celebra l'aniversari del parc d' "street workout" amb una competició en La Canaleta - (foto 3)
  Mislata celebra l'aniversari del parc d' "street workout" amb una competició en La Canaleta - (foto 4)
  Mislata celebra l'aniversari del parc d' "street workout" amb una competició en La Canaleta - (foto 5)
  Mislata celebra l'aniversari del parc d' "street workout" amb una competició en La Canaleta - (foto 6)
  Mislata celebra l'aniversari del parc d' "street workout" amb una competició en La Canaleta - (foto 7)
  Mislata celebra l'aniversari del parc d' "street workout" amb una competició en La Canaleta - (foto 8)

  L'street workout és una disciplina esportiva que consisteix a entrenar en el carrer, o en espais públics habilitats per a fer-ho, que s'ha posat de moda en els últims temps i que a Mislata compta amb un gran nombre de seguidors. De fet, aquest grup de joves aficionats al street workout va aconseguir, fa ara un any, que l'Ajuntament habilitara un parc de barres per a fer exercicis de tonificació muscular en el parc de la Canaleta. I ara han celebrat el primer aniversari.

  Mig centenar d'esportistes arribats des de tots els racons de la Comunitat i unes 200 persones de públic es van donar cita en el parc de street workout de Mislata per a celebrar el seu primer any amb una competició. El torneig incloïa tres modalitats: freestyle masculí, freestyle femení i resistència (mixt) i en el jurat estaven, ni més ni menys, que dos campions d'Espanya i un campió del Món d'aquest esport: Tomás Casero, Raúl Vilarreal i Jesús Arjona.

  Els organitzadors, que ja treballen en la creació d'un club esportiu amb seu a Mislata, es van mostrar molt satisfets tant amb el nivell de les competicions com per l'afluència de públic. El que no va voler perdre's aquesta primera prova esportiva de street workout a Mislata va ser l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, que va acudir a la Canaleta acompanyat de la portaveu municipal, Mª Luisa Martínez Mora, i el regidor d'Esports, Toni Arenas, per a compartir la vesprada amb els joves aficionats a l'esport de barres.

  Bielsa fou l'encarregat d'inaugurar la competició i va recordar que les instal·lacions van ser "una demanda que ens van traslladar un grup de joves de Mislata i ens va semblar una idea fantàstica habilitar un espai perquè pogueren fer esport a l'aire lliure, en un entorn privilegiat com el de la Canaleta". L'acollida d'aquestes instal·lacions esportives durant el seu primer any en funcionament ha sigut molt satisfactòria i és habitual veure diàriament, i especialment els caps de setmana, a molts joves utilitzant els aparells instal·lats en La Canaleta.

  Pujar