22 d’octubre de 2019 22/10/19

El Marató Jove reuneix a centenars de participants per a fer esport al carrer

El Marató Jove reuneix a centenars de participants per a fer esport al carrer - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Marató Jove reuneix a centenars de participants per a fer esport al carrer - (foto 2)
  El Marató Jove reuneix a centenars de participants per a fer esport al carrer - (foto 3)
  El Marató Jove reuneix a centenars de participants per a fer esport al carrer - (foto 4)
  El Marató Jove reuneix a centenars de participants per a fer esport al carrer - (foto 5)
  El Marató Jove reuneix a centenars de participants per a fer esport al carrer - (foto 6)
  El Marató Jove reuneix a centenars de participants per a fer esport al carrer - (foto 7)

  El Marató Jove de Fitness de Mislata va celebrar el dissabte de matí la seua setena edició amb una multitudinària assistència de públic. El bon temps va afavorir que l'esdeveniment esportiu organitzat per l'associació Quera aconseguira un nou èxit de participació i reunira en l'avinguda del Sud a centenars de participants, tant de Mislata com d'altres poblacions, per a gaudir amb les nombroses classes de fitness que es van celebrar a peu de carrer.

  Durant tot el matí, els carrers de Mislata van ser escenari de diverses masterclass, com per exemple bodycombat, cardiosalsa o zumba. A més, el Club Kangoo Enjoy també es va sumar a l'esdeveniment i va oferir una classe en la qual van participar més de 200 persones, abillades amb les singulars botes de salts que caracteritzen als practicants d'este esport.

  El Marató Jove de Fitness sempre té una finalitat solidària i igual que ja van fer en la passada edició, l'organització es va comprometre amb la lluita contra el càncer, donant els beneficis de l'activitat a l'Associació Espanyola Contra el Càncer. Les representants de la junta local, encapçalades per la seua presidenta, Concha Andrés, van estar presents en l'activitat i van instal·lar una caseta informativa en l'avinguda. L'Hospital de Manises també va muntar un expositor, aprofitant la Setmana de la Salut, per a fer proves mèdiques a tots els assistents.

  Un any més, l'associació Quera es va mostrar molt satisfeta amb l'assistència de públic a un esdeveniment que ja s'ha consagrat com un dels clàssics de l'agenda lúdica i esportiva de Mislata. El seu president, Sergi Morales, va agrair el suport de l'Ajuntament i de tot el seu col·lectiu a este esdeveniment, especialment "als més de 20 voluntaris i a l'equip de tècnics municipals perquè sense la seua ajuda seria impossible organitzar una activitat d'estes dimensions".

  El Marató Jove de Fitness compta amb el suport de les regidories d'Esports i Joventut. El dissabte de matí, l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i els regidors d'Esports i Joventut, Toni Arenas i Ximo Moreno respectivament, van assistir a l'esdeveniment i van felicitar a Quera per la seua excel·lent organització.

  ocultar
  El Marató Jove reuneix a centenars de participants per a fer esport al carrer
  Pujar