6 de juny de 2020 6/6/20

L'alcalde s'acomiada dels becaris de "La Dipu et beca" i "Mislata et beca"

L'alcalde s'acomiada dels becaris de "La Dipu et beca" i "Mislata et beca" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'alcalde s'acomiada dels becaris de "La Dipu et beca" i "Mislata et beca" - (foto 2)
  L'alcalde s'acomiada dels becaris de "La Dipu et beca" i "Mislata et beca" - (foto 3)
  L'alcalde s'acomiada dels becaris de "La Dipu et beca" i "Mislata et beca" - (foto 4)

  L'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, la portaveu, Mª Luisa Martínez Mora, i diversos regidors del govern municipal han rebut este matí en el Saló de Plens als becaris que este estiu han realitzat pràctiques formatives en l'Ajuntament gràcies als programes "La Dipu et beca" i "Mislata et beca".

  En total han sigut 51 els joves estudiants que s'han beneficiat de les beques que ofereix la Diputació i l'Ajuntament en els diferents departaments municipals durant juliol i agost. En el comiat de hui, Bielsa els ha desitjat sort en este nou curs acadèmic per als que segueixen estudiant i, per als que han acabat la seua formació, la mateixa sort en el seu futur laboral.

  Precisament als que han completat l'últim curs i finalitzen ara els seus estudis, Bielsa els ha recordat el Pla de Formació que té l'Ajuntament per a ajudar als joves recentment graduats a aconseguir la seua primera ocupació, així com la resta de plans i programes subvencionats per altres administracions també per al foment de l'ocupació juvenil. Per als que segueixen estudiant, Bielsa els ha anunciat que demà dia 1 de setembre comença el termini de presentació de sol·licituds del programa "Mislata Mobilitat Jove", unes ajudes socials dirigides específicament per a joves, perquè puguen anar a classe en transport públic. L'Ajuntament finança este servei, subvencionant uns bonometros en funció de la renda familiar dels estudiants.

  Anuncis abanda, l'alcalde ha transmès als joves becaris la felicitació generalitzada dels caps de servei del Consistori per la seua dedicació este estiu i els ha recordat que projectes estiuencs com el menjador social per als xiquets de les famílies més necessitades o el sondeig d'opinió per a conèixer el grau de satisfacció dels veïns amb els serveis municipals "són possibles gràcies a vosaltres".

  Finalment, com ja va fer quan van arribar, els ha demanat que "que ens seguiu ajudant a millorar Mislata" i els ha dit que estarà sempre a la seua disposició en el despatx, en el carrer o en les xarxes socials.

  Pujar