24 de setembre de 2020 24/9/20

L'alcalde reuneix al Consell de Persones Majors

L'alcalde reuneix al Consell de Persones Majors - (foto 1)
    MÉS FOTOS
    L'alcalde reuneix al Consell de Persones Majors - (foto 2)
    L'alcalde reuneix al Consell de Persones Majors - (foto 3)
    L'alcalde reuneix al Consell de Persones Majors - (foto 4)
    L'alcalde reuneix al Consell de Persones Majors - (foto 5)
    L'alcalde reuneix al Consell de Persones Majors - (foto 6)
    L'alcalde reuneix al Consell de Persones Majors - (foto 7)

    Mislata compta amb un Consell Municipal de Persones Majors, un òrgan de participació ciutadana en el qual estan representades totes les llars del jubilat i associacions de majors de la ciutat. Està presidit per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, funciona com el nexe d'unió entre la població de major edat i l'Ajuntament, i en ell es debaten tots els projectes, activitats i polítiques públiques que afecten de manera especial a este col·lectiu de veïns.

    Amb motiu de l'inici del curs, l'alcalde ha tornat a convocar al Consell Municipal de Persones Majors, una reunió en la qual ha estat acompanyat per la portaveu del govern, Mª Luisa Martínez Mora, i la regidora de Persones Majors, Pepi Luján. En els pròxims dies arrancarà el Programa de Formació Sènior per a este curs 2017/2018, una oferta que inclou més d'un centenar de cursos i tallers, a més de l'Aula Universitària, cursos de voluntariat i experiències intergeneracionals. De tot açò s'ha parlat en la reunió del Consell de Persones Majors, però també d'altres projectes, com la recent reforma de la Llar del Sud, i d'altres polítiques municipals sobre les quals els majors també volen donar la seua opinió.

    Tot i que durant l'any realitza visites a les llars i reunions amb les associacions, Bielsa valora molt positivament les trobades d'este Consell perquè és "un fòrum que ens serveix per a unificar criteris, debatre propostes i estudiar necessitats conjuntament entre el govern i les associacions". L'alcalde assegura que els majors estan "molt satisfets" amb la gestió municipal i amb els serveis que els ofereix el seu Ajuntament: "Ens diuen que ara, en tornar dels seus pobles i dels seus llocs d'estiueig, es donen compte de la diferència i valoren molt tots els serveis i els recursos que tenen en les llars de Mislata".

    Pujar