8 de desembre de 2019 8/12/19

Jutgen a un veí de Mislata per colar-se en l'habitatge de la seua exparella i intentar assassinar-la

Jutgen a un veí de Mislata per colar-se en l'habitatge de la seua exparella i intentar assassinar-la - (foto 1)
  • L'home es va despenjar amb una manta per la façana fins a la casa de la víctima i la va perseguir fins que ella va entrar en una comissaria

L'Audiència de València jutja aquest dilluns a un home acusat de colar-se en l'habitatge de la seua exparella, a Mislata, i d'intentar matar-la després de perseguir-la fins a una comissaria de Policia, on va ser reduït i detingut per diversos agents.

Els fets, segons la Fiscalia, van ocórrer el 13 de gener del passat any, quan l'implicat, que estava realitzant unes reformes en un pis del mateix edifici on residia la víctima, es va despenjar fins a l'habitatge d'aquesta per la façana interior amb l'ajuda d'una manta.

Després d'introduir-se a la casa de la dona, la va amenaçar de mort amb un ganivet, segons la versió de la Fiscalia. La víctima va fugir, va eixir corrent al carrer i va acudir a una comissaria pròxima. L'acusat la va perseguir i va tractar d'abalançar-se contra ella en la seu policial, on va ser arrestat per diversos agents.

La Fiscalia li considera autor d'un delicte de violació de domicili i un delicte d'homicidi en grau de temptativa i demana per a ell quatre i nou anys de presó, respectivament.

ocultar
Jutgen a un veí de Mislata per colar-se en l'habitatge de la seua exparella i intentar assassinar-la
Pujar