24 d’octubre de 2020 24/10/20

Javier Gil: "Necessitem que l'activitat industrial de Payá no afecte a la salut del veïnat de Mislata"

Javier Gil: "Necessitem que l'activitat industrial de Payá no afecte a la salut del veïnat de Mislata" - (foto 1)

    Compromís per Mislata sol·licita a Conselleria els informes sobre els vessaments de residus de la Fàbrica de Payá, els controls sobre les emissions de gasos i l'anàlisi del Programa de Vigilància Ambiental de la indústria situada en el nucli urbà de la població.

    Compromís ha demanat en reiterades ocasions aquesta informació en les comissions informatives municipals però l'equip de govern del PSOE no ha facilitat les dades sol·licitades. Javier Gil, portaveu de Compromís per Mislata, explica que l’objectiu del registre presentat és "dirigir-nos directament a Conselleria perquè el govern de Bielsa no ens ha pogut acreditar que la Fàbrica de Payá compleix totes les mesures de seguretat ambiental".

    L'emissió de fums de la fàbrica genera preocupacions entre la població i per això l'edil de Compromís manifesta que "necessitem que l'activitat industrial de Payá no afecte a la salut del veïnat de Mislata, i actualment és una informació que desconeixem". Finalment ha remarcat Gil que "hem d'assegurar-nos que es compleix la normativa de residus i vessaments industrials i per això demanem els informes i documents que ho acrediten".

    Pujar