19 d’octubre de 2019 19/10/19

Els forns de Mislata esgoten les seues existències en el primer dia de la "Ruta de la tapa dolça"

Els forns de Mislata esgoten les seues existències en el primer dia de la "Ruta de la tapa dolça" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els forns de Mislata esgoten les seues existències en el primer dia de la "Ruta de la tapa dolça" - (foto 2)
  Els forns de Mislata esgoten les seues existències en el primer dia de la "Ruta de la tapa dolça" - (foto 3)
  Els forns de Mislata esgoten les seues existències en el primer dia de la "Ruta de la tapa dolça" - (foto 4)
  Els forns de Mislata esgoten les seues existències en el primer dia de la "Ruta de la tapa dolça" - (foto 5)
  Els forns de Mislata esgoten les seues existències en el primer dia de la "Ruta de la tapa dolça" - (foto 6)
  Els forns de Mislata esgoten les seues existències en el primer dia de la "Ruta de la tapa dolça" - (foto 7)
  Els forns de Mislata esgoten les seues existències en el primer dia de la "Ruta de la tapa dolça" - (foto 8)

  Des que va ser anunciada per l'Ajuntament, la "Ruta de la tapa dolça" havia generat una gran expectació a Mislata. I ahir, en el seu primer dia, coincidint a més amb la celebració de Sant Valentí, es va confirmar la gran acceptació que ha tingut aquesta iniciativa entre la ciutadania. Els deu forns i pastisseries que participen en aquesta campanya de dinamització comercial es van omplir ahir de clients per a degustar les creacions de rebosteria que han confeccionat per a l'ocasió i que s'ofereixen al preu d'1,50€. I ho faran fins a dissabte que ve dia 17 de febrer.

  La massiva afluència de clients durant tot el dia va fer que alguns establiments participants arribaren fins i tot a esgotar totes les existències que havien preparat per al primer dia. Per això, malgrat veure's desbordats en alguns moments, els forners i pastissers de Mislata es van mostrar ahir molt satisfets amb aquesta "Ruta de la tapa dolça" i hui ja tenen de nou els seus mostradors replets de pastissos.

  A l'èxit de la iniciativa ha contribuït també l'equip d'animació que recorre els carrers de la ciutat, tant al matí com a la vesprada, informant al veïnat de l'activitat i repartint els fullets on apareixen els forns participants, les seues creacions i la targeta per a concursar en la "Ruta de la tapa dolça". A aquest equip d'animació es va sumar ahir la regidora de Comerç, Mayka Tarín, que no amagava la seua satisfacció amb el resultat del primer dia i confiava que la participació es mantinga constant fins al dissabte.

  Durant els quatre dies que dura la iniciativa, els veïns i veïnes de Mislata i qualsevol persona que passe per la ciutat podrà triar entre deu tapes dolces i votar per la que més li agrade. El format és el mateix que en qualsevol ruta de la tapa, els participants disposen d'una targeta que poden segellar cada vegada que proven un dels pastissos. I quan en tenen tres, ja poden votar pel seu preferit. A més del reconeixement públic que rebran els millors pastissers, els participants en la "Ruta de la tapa dolça" que emplenen i dipositen el seu cupó, entraran en el sorteig de multitud de regals.

  ocultar
  Els forns de Mislata esgoten les seues existències en el primer dia de la "Ruta de la tapa dolça"
  Pujar