15 de juliol de 2020 15/7/20

La falla infantil de Doctor Marañón-Mestre Palau s'emporta el primer premi de la secció 9ª

La falla infantil de Doctor Marañón-Mestre Palau s'emporta el primer premi de la secció 9ª - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La falla infantil de Doctor Marañón-Mestre Palau s'emporta el primer premi de la secció 9ª - (foto 2)
  La falla infantil de Doctor Marañón-Mestre Palau s'emporta el primer premi de la secció 9ª - (foto 3)
  La falla infantil de Doctor Marañón-Mestre Palau s'emporta el primer premi de la secció 9ª - (foto 4)
  La falla infantil de Doctor Marañón-Mestre Palau s'emporta el primer premi de la secció 9ª - (foto 5)

  La Junta Central Fallera de València va anunciar ahir a última hora de la vesprada els premis dels monuments infantils, que enguany han deixat set "palets" repartits en sis comissions de Mislata. Els jurats de cadascuna de les seccions en les quals participaven les falles infantils de Mislata van anar passant al llarg de la jornada d'ahir per a valorar la qualitat artística, l'enginy i la gràcia de cada monument. I a la vesprada van revelar el veredicte.

  La major alegria se l'emportaren els infantils de Doctor Marañón-Mestre Palau, que es van proclamar vencedors de la seua secció, la 9ª. El monument de l'artista Ángel Navarro, que porta per títol Mislata té història!, és un any més la millor falla infantil de la ciutat. L'any passat, la comissió i el mateix artista faller van aconseguir també el primer premi de la secció 8ª.

  Els premis infantils d'enguany han atorgat un altre primer premi a Mislata a la falla l'Eliana-Cid, enquadrada en la secció 14ª. El monument de Manuel Martínez, que portava per lema Unes copes de més, va aconseguir també un segon premi d'Enginy i Gracia.

  Un 3r premi de la secció 11º ha aconseguit enguany la falla infantil d'Antonio Molle-Gregorio Gea, obra de Bernardo Estela, i un 5é en la secció 13ª ha aconseguit el monument de Quint-Pizarro. Les altres dos comissions que figuren en la llista de premiats són Felipe Bellver-Mare Ràfols, amb un 2n d'Enginy i Gràcia en la secció 16ª, i la plaça de la Moreria el 3r, també d'Enginy i Gràcia en la mateixa secció.

  Pujar