9 de desembre de 2019 9/12/19

Compromís per Mislata presenta un projecte amb la transparència i les polítiques cap a les persones com a eix principal

Compromís per Mislata presenta un projecte amb la transparència i les polítiques cap a les persones com a eix principal - (foto 1)

  Compromís per Mislata ha posat en marxa la seua campanya electoral, apropant-se a veïns i veïnes de la vila amb la intenció d’explicar el seu projecte de ciutat de cara al diumenge 26 de maig.

  Després de 4 anys d’oposició activa i treball dins del consistori municipal, des del col·lectiu de Compromís Mislata s’ha dibuixat un projecte polític on la transparència en la gestió municipal i les polítiques cap a les persones seran l’eix principal.

  L’objectiu programàtic de Compromís per Mislata fonamenta el seu projecte en construir una Mislata millor mitjançant les ferramentes que la política municipal pot aportar al seu poble, on la participació ciutadana, la transparència en la gestió i les polítiques socials, seran claus per trencar els ja  8 anys d’obscurantisme i servilisme de la gestió realitzada pel PSOE de Bielsa.

  Per tal de dur avant  aquesta proposta, la candidatura municipal de Compromís ha conformat  una llista de persones compromeses amb la ciutat de Mislata i el seu dia a dia. Els 21 noms que componen la llista municipal de Compromís arrepleguen un reflex transversal de la  societat actual, gent preparada, d’esquerres, amb inquietuds i ganes de renovar i fer créixer a millor el poble de Mislata.

  La candidatura de Compromís per Mislata compta amb persones de tots els àmbits locals: Veus actives del feminisme, activistes de la lluita contra el maltractament animal, llicenciats universitaris de diferents perfils, treballadors autònoms,  representants de l’àmbit sindical i a més, persones independents del municipi vinculades a l’esport i l’associacionisme, que ha decidit apostar pel projecte de Compromís per fer una Mislata millor.

  Durant els pròxims dies, l’equip de campanya de Compromís per Mislata estarà present als carrers de Mislata, visitant els diferents barris i donant a conèixer el seu projecte polític per a Mislata al detall, que comptarà amb Javier Gil com cap de llista.

  ocultar
  Compromís per Mislata presenta un projecte amb la transparència i les polítiques cap a les persones com a eix principal
  Pujar