elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mazón (PPCV) es compromet a eliminar els punts negres del transport públic com el pas a nivell d'Alfafar

Mazón (PPCV) es compromet a eliminar els punts negres del transport públic com el pas a nivell d'Alfafar
  • “Ja hem vist el que ha passat a Alfafar i no podem permetre que no es faça res per eliminar els punts negres al transport públic”, ha dit Carlos Mazón en la seua visita a la zona

El president del Partit Popular a la Comunitat Valenciana i candidat a president de la Generalitat, Carlos Mazón, s'ha compromès a eliminar els punts negres del transport públic si governa. Així s'ha manifestat Carlos Mazón després de visitar Burjassot amb el candidat del PPCV a l'alacadia, José María Caballero, en què han visitat i reivindicat el soterrament de les vies del metro al seu pas per la població.

"La manca d'inversions per part del Consell de Puig al transport públic metropolità està generant no només problemes de mobilitat sinó també de seguretat a l'àrea metropolitana de València", ha lamentat.

“Ja hem vist el que ha passat a Alfafar i no podem permetre que no es faça res per eliminar els punts negres al transport públic. Em vull comprometre que des del govern del canvi treballarem per posar fi a tots aquests punts negres que són un perill per als ciutadans d'aquestes poblacions de l'àrea metropolitana de València”, ha assegurat.

Blindar el pressupost a sanitat

D'altra banda, Mazón ha afirmat avui que “blindarem el pressupost sanitari en el 30% del total del pressupost perquè cal treballar de manera urgent per tenir més i menor sanitat pública a la Comunitat Valenciana”.

Carlos Mazón ha assegurat que “amb la gestió de Puig, la sanitat pública valenciana ha col·lapsat i hem de posar-hi remei. Cal limitar les llistes d'espera en 50 dies per llei i un màxim de 48 hores per poder ser atès al centre de salut”.

En aquest sentit, el candidat del PPCV a la Generalitat Valenciana ha recordat que “una de les línies d‟actuació fonamentals serà posar-se a treballar per descongestionar la sanitat pública valenciana. És una prioritat i una obligació moral amb els ciutadans. Reforçarem les plantilles de metges i sanitaris. No podem permetre que deixen la nostra comunitat per anar a altres autonomies. Volem els millors per a la sanitat pública valenciana”.

Pujar