Castellano

S’obrin les votacions ciutadanes per als pressupostos participatius de Massamagrell 2017

S’obrin les votacions ciutadanes per als pressupostos participatius de Massamagrell 2017
  MÉS FOTOS
  S’obrin les votacions ciutadanes per als pressupostos participatius de Massamagrell 2017 - (foto 2)

  Fa unes setmanes l’Ajuntament de Massamagrell va engegar els seus Pressupostos Participatius 2017. El març passat, dins del pressupost de 2017 es va aprovar una partida pressupostària de 100.000€, dels quals el 50% seran destinats a projectes d’inversions i l’altre 50% a despeses corrents.

  Divendres passat 20 d’octubre es va obrir la fase de votacions ciutadanes d’aquelles propostes presentades durant l’anterior fase d’aquest Pressupostos Participatius i acceptades per la Comissió de Funcionaris.

  “Aquesta fase de votacions ciutadanes estarà oberta fins al 5 de novembre, i per a participar en ella les persones hauran d’estar registrades en el portal participa.massamagrell.es, i complir amb els requisits i condicions d’ús arreplegades en el Reglament de Govern Obert, Transparència i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Massamagrell”, comenta la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

  “Respecte a la metodologia aprovada i difosa pel consistori, estableix que cada persona podrà votar fins a tres propostes de les relatives als projectes d’inversions i fins a tres propostes relatives a despeses corrents, podent a més, en qualsevol moment de període de votació ciutadana, canviar el sentit de les seues preferències”, explica la regidora.

  “Esperem que la ciutadania del nostre municipi tinga gran participació en aquesta segona fase, ja que és decisiva per a triar els projectes que es duran a terme pròximament a Massamagrell”, exposa l’alcalde, Pep Galarza.

  Pujar