Castellano

S’obri una nova sala d’estudi a Massamagrell

S’obri una nova sala d’estudi a Massamagrell

    L’Ajuntament de Massamagrell ha posat a disposició de tots els estudiants una nova sala d’estudi, mes amplia i millor condicionada que la existent fins al moment a la Biblioteca Pública Municipal de Massamagrell, que a partir d’ara formarà part de la biblioteca infantil.

    “L’adequació de aquesta sala s’ha fet gràcies a l’aportació de la Diputació de València a través del Pla d’Obres Financerament Sostenibles, amb valor de 25.401,82 euros”, exposa la regidora d’Urbanisme, Raquel Gómez.

    “Aquest es un espai perfectament climatitzat, compta amb connexió a Internet per cable i wifi, a més d'endolls, per a que els estudiants puguen fer un us complet dels seus dispositius. Creguem que la zona on s’ubica aporta la tranquil·litat necessària per a un espai com a tal, l’IES i l'Espai Jove formen part del mateix entorn, cosa que pot ser de gran comoditat per a alguns estudiants”, comenta el regidor d’Educació, Pablo Bellver.

    “La nova sala d’estudi està ubicada al Molí de Baix, situat a l’Avinguda Blasco Ibáñez s/n, a la Central de Policia Local, i estarà oberta a partir de hui, dijous 2 de novembre, amb horari de 07:30 a 21:30 hores ininterrompudament, de dilluns a diumenge. Aquest es l’horari ordinari, ja que en èpoques d’exàmens es preveu que s’amplie a 24 hores”, explica l’alcalde, Pep Galarza. 

    Pujar