Castellano

La Regidoria d'Igualtat organitza la II edició del Teló d’Igualtat

La Regidoria d'Igualtat organitza la II edició del Teló d’Igualtat
  MÉS FOTOS
  La Regidoria d'Igualtat organitza la II edició del Teló d’Igualtat - (foto 2)

  La regidoria d'Igualtat organitza per segon any consecutiu el Teló d'Igualtat, una activitat que té com a objectiu donar visibilitat a la figura de la dona i conscienciar sobre la problemàtica entorn de la desigualtat de gènere mitjançant el cinema. En aquesta ocasió, es visualitzarà la pel·lícula "Los archivos del Pentágono", dimecres que ve 21 de febrer en els cinemes LYS de València. A l'activitat podran assistir totes les persones que ho desitgen fins a completar l'aforament màxim de 100 persones.

  Amb l'objectiu de promoure la igualtat de gènere en el municipi, l'Ajuntament pagarà les entrades, que ja es poden adquirir en l'Associació de la Dóna Massamagrell i en l'Associació de Dones La Magdalena fins al 19 de febrer a les 14 hores. El transport no està inclòs i el punt de trobada serà en el Metro de Massamagrell a les 17 hores per a totes les persones que vulguen assistir a aquesta activitat.

  "El llargmetratge explica la lluita per la llibertat d'expressió que van dur a terme els principals periòdics nord-americans durant els anys 70, en un dels quals, The Washington Post, treballava la primera dona editora, personatge que encarna l'actriu feminista, Meryl Streep", explica la regidora d'Igualtat, Nina Sepúlveda.

  "Aquesta activitat cerca incentivar la interacció entre les dones del municipi, fomentar la cultura cinematogràfica i passar una estona agradable amb una pel·lícula que intenta visualitzar l'empoderament femení" ha assegurat l'alcalde de Massamagrell, Pep Galarza.

  Pujar