25 de setembre de 2020 25/9/20

Recepció oficial a Mónica Moya, campiona del bronze en One Wall Parelles

Recepció oficial a Mónica Moya, campiona del bronze en One Wall Parelles - (foto 1)

  El dimecres 27 de desembre de 2017 a les 18:00 hores va tenir lloc la recepció oficial de la pilotari Mónica Moya, com a campiona del bronze en la modalitat de One Wall Parelles Femení del Mundial de Pilota a mà de Colòmbia. La parella formada per Mar i Mónica representant a la Comunitat Valenciana (Espanya) va guanyar a les holandeses Marrit i Harmke per 2-0 i així van aconseguir el tercer lloc, per darrere d'Euskadi (Espanya) i Mèxic. La Selecció de Pilota Valenciana va participar en aquest mundial a la fi del mes de novembre de 2017 tant en categoria masculina com a femenina, en la qual aquesta parella va arribar a aconseguir la segona medalla de la competició per a la Selecció.

  Durant la celebració de l'acte de recepció oficial van estar presents l'alcalde, el regidor d'Esports i membres de la Corporació Municipal, a més dels familiars de la campiona i els veïns del municipi que es van voler sumar.

  "Et felicitem i agraïm que amb el teu èxit portes el nom de Massamagrell pertot arreu. Et desitgem un futur ple d'èxits tant a nivell esportiu com a professional, eres un clar exemple de superació i humilitat", va expressar el regidor d'Esports, Paco Gómez, que va ser l'encarregat de presentar l'acte.

  "El treball i el gran esforç que realitzes cada dia per a arribar a ser la millor s'ha vist reflectit amb l'obtenció d'aquest lloc. Arribar a ser el bronze en un campionat a nivell internacional és tot un mèrit", va afegir l'alcalde, Pep Galarza, després de ressaltar la seua trajectòria esportiva.

  Finalment, Mónica va voler dirigir unes paraules a tots els presents: "Estic molt orgullosa i emocionada, agraïsc a l'Ajuntament aquesta recepció i continuaré esforçant-me per a portar el nom del meu municipi allà on vaja".

  Pujar