Castellano

A presó l'autor del brutal apunyalament a una dona a Massamagrell

A presó l'autor del brutal apunyalament a una dona a Massamagrell
  • Un grup de veïns va evitar un final pitjor reduint al maltractador, que ha quedat investigat per homicidi en grau de temptativa

MÉS FOTOS
A presó l'autor del brutal apunyalament a una dona a Massamagrell - (foto 2)

A presó l'home que va apunyalar aquest dilluns a una dona a Massamagrell i fora reduït pels seus companys de treball i veïns per evitar que el succés acabés en major trageia. El titular de Jutjat de Primera Instància i Instrucció 3 de Massamagrell, en funcions de guàrdia i amb competències en el coneixement dels assumptes relacionats amb la violència sobre la dona, ha dictat aquesta vesprada un acte pel qual acorda l'ingrés a la presó, comunicada i sense fiança per al detingut, que resta investigat per una causa oberta per homicidi en grau de temptativa, sense perjudici d'ulterior qualificació.

Segons han explicat des del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, al jutjat no li consten denúncies prèvies per violència de gènere de la víctima contra l'investigat. El jutge ha dictat l'ordre de detenció després que la comissió judicial es desplacés a centre hospitalari on es troba ingressat el detingut per prendre-li declaració.

Tal com els va explicar elperiodic.com, el Dia Internacional de la Dona es va tenyir de negre a la Comunitat Valenciana aquest 8M després que una dona fora apunyalada per la seua exparella a Massamagrell.

El succés es va produir passades les huit del matí a ple carrer, al carrer Tirant lo Blanc de Massamagrell, i davant diversos testimonis. Va ser un company de feina de la dona ferida el que va intervenir amb l'agressor i el va colpejar per evitar un final pitjor.

Un altre veí també va intervenir per frenar l'agressió i evitar que l'home fugira. Els serveis mèdics van assistir a aquest home, de 51 anys, que presentava diversos talls i va ser traslladat en una ambulància de suport vital bàsic a el mateix centre hospitalari.

L'equip mèdic del SAMU va assistir a aquesta dona de 53 anys per diverses ferides per arma blanca. Després estabilitzar-la va ser traslladada a l'hospital Clínic Universitari de València en l'ambulància de suport vital avançat. A més, l'agressor va resultar també ferit després de ser retingut per diversos testimonis que han impedit que la dona patís més ferides. Fins allà s'ha desplaçat la comissió judicial per prendre-li declaració i anunciar aquesta decisió.

"Ja n'hi ha prou de violència masclista", lamentaven des de l'Ajuntament de Massamagrell: "La violència masclista ha colpejat a la nostra societat, una vegada més, i ens obliga, en un dia tan important com hui, a condemnar l'atac que ha patit una veïna del nostre poble aquest matí ".

Pujar