Castellano

Massapp, el recent servei de comunicació de l'Ajuntament, ja compta amb més de 500 usuaris

Massapp, el recent servei de comunicació de l'Ajuntament, ja compta amb més de 500 usuaris
  MÉS FOTOS
  Massapp, el recent servei de comunicació de l'Ajuntament, ja compta amb més de 500 usuaris - (foto 2)

  No fa ni una setmana que l'Ajuntament de Massamagrell ha volgut incloure una nova forma de notificació amb els veïns de la población i ja són molts els que davant la possibilitat que ofereix la nova forma de comunicació amb el consistori s'han volgut adherir al projecte. Emmarcat dins del pla de Massamagrell Obert s'ha pretès demostrar el compromís per fomentar els hàbits participatius. I de moment cada dia són més els veïns que volen incorporar-se. Des de la Regidoria de Participació Ciutadana, la Regidora Raquel Gómez, s'està valorant positivament els primers passos del Massapp encara que el seu objectiu principal és arribar a com més nombre de veïns millor.

  Fins a aquest instant, s'ha anat informant d'esdeveniments tals com la cavalcada dels Reis Mags durant el Nadal, amb el seu recorregut i les seves activitats, així com d'esdeveniments esportius per exemple el Duatló que tindrà lloc en la localitat.

  A poc a poc s'espera que tots els habitants del municipi utilitzen aquesta llista de difusió. Que es convertisca en una eina útil i fàcil per tenir accés a la informació institucional d'una manera ràpida, senzilla i gratuïta. L'Alcalde, Paco Gómez, des de l'Ajuntament insta als ciutadans a seguir incorporant-se a l'aplicació ja que es vol seguir avançant en la transparència i la participació.

  Pujar