Castellano

Massamagrell s'adhereix a la Xarxa de Municipis contra la Violència de Gènere

  • Recentment també s'ha adherit al Conveni de Mobilitat de les Empleades Públiques per raó de Violència de Gènere

En el Ple Ordinari celebrat ahir dimecres 30 de maig, l'Ajuntament de Massamagrell va aprovar per unanimitat la seua adhesió a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere impulsada per la Diputació de València. Una xarxa que pretén dotar de recursos i formació als consistoris perquè oferisquen la millor resposta i ajuda davant situacions de violència de gènere.

"L'Ajuntament de Massamagrell és un ajuntament compromès en la lluita contra la violència de gènere, per açò ha volgut formar part d'aquesta xarxa de municipis. Aquests últims anys hem sigut conscients del greu problema social que representa la violència contra les dones i s'han estat fent contínues campanyes de sensibilització juntament amb altres mesures emmarcades dins dels Plans Municipals d'Igualtat. A més en el pressupost d'enguany s'ha creat una partida de 10.000€ destinada a les víctimes de violència de gènere", explica la regidora d'Igualtat, Nina Sepúlveda.

"Aquesta és una manera d'aconseguir una acció coordinada i assegurar una resposta ràpida en qualsevol comportament de violència contra les dones que puga succeir en el nostre municipi. També cal ressaltar que el nostre Ajuntament s'ha adherit recentment al Conveni de Mobilitat de les Empleades Públiques per raó de Violència de Gènere", comenta l'alcalde, Pep Galarza.

Pujar