2 de desembre de 2020 2/12/20

Massamagrell presenta la segona peregrinació ciclista del Camí de Sant Grial

Massamagrell presenta la segona peregrinació ciclista del Camí de Sant Grial - (foto 1)

  L'Associació Cultural del Camí del Sant Grial va presentar divendres passat 23 de març a Massamagrell, la segona edició de la peregrinació amb bicicleta que partirà del Monestir de Sant Joan de la Penya a Osca fins a la Catedral de València. Paco Gómez, regidor de Turisme de l'Ajuntament de Massamagrell, va ser l'encarregat de donar la benvinguda als interventors i va aprofitar per a agrair la seua assistència.

  El president de l'Associació Cultural del Camí del Sant Grial, Enrique Senent, va detallar que aquesta segona edició tindrà lloc els dies 30 i 31 de març i l'1 d'abril i es dividirà en tres etapes. La primera d'elles recorrerà 110 km des del Monestir de San Juan de la Peña (Osca) fins a Zuera (Saragossa). A continuació, la segona etapa constarà de 150 km en els quals els ciclistes realitzaran una parada en la ciutat de Saragossa i finalitzaran en Monreal del Camp (Terol). L'últim dia, s'espera que la peregrinació faça una parada a Sogorb (Castelló) i a Massamagrell, on s'estima que arribe a les 18:00h, abans d'arribar a la destinació final del Sant Calze, la Catedral de València, on es realitzarà l'acte de benvinguda.

  Segons va anunciar el representant de la Penya Ciclista de Massamagrell, Domingo Santos, en aquesta peregrinació de 550 km participaran un total de 14 ciclistes amateurs de la Penya Ciclista del nostre municipi que aniran acompanyats per un equip de suport. D'altra banda, Jesús Gimeno, representant de l'Ajuntament en el Camí del Sant Grial, va assegurar que els ciclistes aniran uniformats amb la mateixa samarreta amb el seu nom i en finalitzar el recorregut rebran el seu carnet de pelegrí.

  En aquesta presentació també va intervenir Fina Doménech, representant de la Agència Valenciana de Turisme, que va explicar que a la seua arribada a Terol, els peregrins seran rebuts per la directora general del Govern d'Aragó i serà retransmès per la Televisió d'Aragó.

  "Des de la regidoria de Turisme, recolzem de nou aquesta iniciativa que ja va tenir lloc fa dos anys ja que considerem que posa en valor el patrimoni cultural i turístic del nostre municipi al mateix temps que és cultural, lúdica religiosa i esportiva" va assegurar el regidor de Turisme, Paco Gómez.

  "De part de l'ajuntament volem traslladar el nostre ànim i donar l'enhorabona als ciclistes del nostre municipi que s'han animat a participar en aquesta ruta i que jo mateix rebré a la seua arribada a Massamagrell" ha afirmat l'alcalde, Pep Galarza.

  Pujar