Castellano

Massamagrell llança una campanya contra la violència de gènere en el context de la Ruta de la Tapa

Massamagrell llança una campanya contra la violència de gènere en el context de la Ruta de la Tapa
  MÉS FOTOS
  Massamagrell llança una campanya contra la violència de gènere en el context de la Ruta de la Tapa - (foto 2)
  Massamagrell llança una campanya contra la violència de gènere en el context de la Ruta de la Tapa - (foto 3)
  Massamagrell llança una campanya contra la violència de gènere en el context de la Ruta de la Tapa - (foto 4)
  Massamagrell llança una campanya contra la violència de gènere en el context de la Ruta de la Tapa - (foto 5)
  Massamagrell llança una campanya contra la violència de gènere en el context de la Ruta de la Tapa - (foto 6)

  Seguint el cronograma assenyalat pel recentment presentat II Pla Municipal d'Igualtat, des de l'Ajuntament de Massamagrell s'ha iniciat una campanya de sensibilització ciutadana sobre la xacra social que suposa la violència de gènere.

  A aquest efecte, s'està fent arribar als comerços de la localitat participants en la Ruta de la Tapa "TASTA'M" 2018, servilletes amb frases dirigides a la conscienciació de les persones que assistisquen a aquests establiments.

  "Des de la regidoria de Comerç, la qual dirigisc, i la regidoria d'Igualtat dirigida per Nina Sepúlveda considerem que seria una bona idea fer arribar a través de servilletes retolades un missatge diferent, directe i poc invasiu en un context distès com és el de les Festes Fundacionals i la Ruta de la Tapa", comentava la regidora de Comerç, Sabrina León.

  "Entre les frases que la clientela dels bars podrà trobar en les servilletes es troben dos de diversa índole i amb diferent públic objectiu, com són No calles (dirigit a la víctima de maltractament) i Quan maltractes a una dona, deixes de ser un home (dirigit a l'agressor)", explicava la regidora d'Igualtat, Nina Sepúlveda.

  "D'aquesta manera, es pretén llançar un missatge que involucre a totes les persones del teixit social, ja siguen aquestes dones o homes, agredides o agressors, per a lluitar contra un dels majors drames que enfrontem diàriament: la violència masclista" ha assenyalat l'alcalde, Pep Galarza.

  Pujar