Castellano

Massamagrell busca l'impuls econòmic i turístic del municipi amb la Ruta del Grial

Massamagrell busca l'impuls econòmic i turístic del municipi amb la Ruta del Grial

  El dia 23 de juny es va celebrar el XV Aniversari de Camino Ruta del Grial i l'arribada dels primers pelegrins a València. La Catedral de València va ser l'escenari triat per celebrar l'efemèride que va comptar amb la presència de representants de governs d'Aragó i València, municipis i organitzacions involucrades en la Ruta.

  Des de l'Ajuntament de Massamagrell es recolza aquesta iniciativa i és l'última parada de l'itinerari abans d'arribar a la Catedral de València. El suport del consistori a aquest projecte ha estat visible en la seua última activitat organitzada: un concurs fotogràfic obert al públic per trobar els racons més bonics del municipi amb tal d'entrar a formar part d'una exposició itinerant.

  Els actes del dia van continuar al Centre Cultural de Massamagrell on va tenir lloc la inauguració de l'exposició de fotografies de l'I Concurs de la Ruta del Grial on es van lliurar els diplomes i premis a les tres fotografies guanyadores.

  Van acudir l'alcalde de Massamagrell, Pep Galarza que va destacar "aquesta ruta suposa un impuls econòmic i social per al nostre poble. Estem aprofitant les potencialitats de la nostra cultura i recursos turístics i impliquem a la ciutadania amb la seva participació.", el regidor de Turisme, Paco Gómez i el secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer. Aquest últim va assenyalar la importància de fomentar el turisme i d'engegar aquest tipus d'iniciatives "que intenten construir una consciència col·lectiva per lo teu".

  El regidor de Turisme de Massamagrell va assenyalar "pretenem posar en valor el patrimoni cultural, artístic, turístic, gastronòmic... de Massamagrell".

  El primer premi del concurs va ser para José Miguel Izquierdo Guillén que va rebre una càmera de fotos i un sopar o menjar en un comerç local, el segon va ser para Enrique Fernández Moreno i el tercer per a Carmen Fernández Civera que van guanyar un sopar o menjar per a dues persones en un comerç de Massamagrell també.

  Pujar