Castellano

L'Ajuntament realitza la Junta Local de Seguretat prèvia a Falles

L'Ajuntament realitza la Junta Local de Seguretat prèvia a Falles

    L'Ajuntament de Massamagrell va realitzar a les 11 hores del passat dilluns 5 de març la Junta Local de Seguretat per a donar a conèixer els actes festius amb motiu a les Festes de Falles de 2018, així com de la seua seguretat.

    La reunió va ser presidida per l'alcalde, Pep Galarza, i va comptar amb la presència del regidor responsable de Seguretat Ciutadana, Pablo Bellver, i del regidor de Festes, Paco Gómez. També va estar present el Subdelegat del Govern de València, José Vicente Herrera Arrando, i el representant de la Subdelegació del Govern, juntament amb membres de la Guàrdia Civil, Policia Nacional, Policia Local i Protecció Civil.

    "Una vegada més, com és habitual els dies previs a les grans festivitats del municipi, en aquesta ocasió Les Falles, s'han donat a conèixer els actes que es realitzaran en el nostre municipi per tal de reforçar la seguretat ciutadana i també l'afluència del Metro. Aquestes juntes es realitzen amb la finalitat que les àrees implicades treballen conjuntament i de forma coordinada" explica l'alcalde, Pep Galarza.

    Pujar