Castellano

L'Ajuntament de Massamagrell realitza la Junta Local de Seguretat prèvia a les Festes Majors 2018

L'Ajuntament de Massamagrell realitza la Junta Local de Seguretat prèvia a les Festes Majors 2018

    Hui, dijous 13 de setembre, a les 11:00h en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Massamagrell, ha tingut lloc la Junta Local de Seguretat, amb l'objectiu de donar compte de tots els actes programats per a les Festes Majors de 2018 i així, organitzar el servei de seguretat de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.

    La reunió ha sigut presidida per l'alcalde, Pep Galarza, estant presents el regidor responsable de Festes, Paco Gómez, i la regidora d'Igualtat, Nina Sepúlveda, que ha programat la Campanya Municipal per unes Festes Majors Lliures de Violència Masclista.

    A més, en aquesta junta s'ha comptat amb la presència del Subdelegat del Govern de València, José Roberto González Cachorro, membres de la Guàrdia Civil, Policia Autonòmica, Policia Local i Protecció Civil.

    "Realitzem la Junta Local de Seguretat amb l'objectiu que Guàrdia Civil, Policia Autonòmica, Policia Local i Protecció Civil es coordinen de forma conjunta i reforcen la seguretat ciutadana en totes les activitats programades durant les Festes Majors d'aquest any, que se celebraran a partir de demà fins al 30 de setembre", comenta l'alcalde, Pep Galarza.

    Pujar