Castellano

L’Ajuntament de Massamagrell contracta a 5 jóvens desocupats menors de 30 anys

L’Ajuntament de Massamagrell contracta a 5 jóvens desocupats menors de 30 anys

    A principis del mes d'agost es va incorporar en l'Ajuntament de Massamagrell el nou grup de treballadors i treballadores contractats per a desenrotllar la seua labor professional en diferents departaments municipals.

    "Estes contractacions han sigut possibles gràcies al treball de l'Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament i a les subvencions rebudes per part del Servef amb els programes EMCUJU i EMPUJU, per mitjà dels quals s'han rebut 44.313,72 euros i 30.414,48 euros respectivament, arreplegant un total de 74.728,20 euros. Els 5 jóvens que a hores d'ara ja formen part de la plantilla municipal, han sigut seleccionats pel Servef entre aquells inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, en relació a les necessitats plantejades des de la regidoria d'Ocupació", comenta la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Sabrina León.

    "A través del programa EMCUJU s'ha contractat a una dissenyadora gràfica, una tècnica en audiovisuals i una periodista. D'altra banda, el programa EMPUJU ha permés la contractació d'un peó de jardineria i una peó d'obra pública. Ambdós programes estan dirigits a persones jóvens qualificades menors de 30 anys, i la duració dels seus contractes serà d'un any", afirma l'alcalde Pep Galarza.

    Pujar