Castellano

L’Ajuntament de Massamagrell anuncia les persones guanyadores dels concursos de Nadal

L’Ajuntament de Massamagrell anuncia les persones guanyadores dels concursos de Nadal

  L'alcalde de Massamagrell, Pep Galarza, junt amb els tinents d'alcalde Paco Gómez i Raquel Gómez, van anunciar els guanyadors dels concursos de Nadal en un acte celebrat ahir, dijous 20 de desembre, a les 20:00 hores en el hall del Centre Cultural.

  L'acte es va iniciar amb paraules de l'alcalde donant la benvinguda als assistents i agraint a tots els concursants la seua participació. Seguidament es va procedir al lliurament de premis del Concurs de Targetes de Nadal, dirigit als alumnes dels quatre col·legis de Massamagrell.

  El quart premi va ser per a Rafa Jorques, alumne de 3r d'Infantil del Col·legi Sagrada Família. El tercer premi el va aconseguir Rosa Ruano, alumna de 3r de Primària del Col·legi Públic Bisbe Amigó. En segon lloc va quedar Carles Gumbau, alumne de 1r de Primària del Col·legi Públic Verge del Rosari. I finalment, el primer premi va ser per a María Botella, alumna de 6é de Primària del Col·legi Públic Sant Joan Evangelista. Aquest primer premi l'aprofitarà l'ajuntament per a felicitar el Nadal de 2020.
  A continuació es va procedir al lliurament dels premis del Concurs de Betlems:

  El tercer premi va ser per al betlem de Manuel Mata, situat en el Carrer Maestro Rodrigo núm. 24. El segon premi va ser per al betlem de Antonio Ferrando, en el Carrer Ausias March núm. 17 pta. 7. I finalment el primer premi se li va atorgar al betlem de Enrique Ferrer, situat en el Carrer del Rosari núm. 8, un betlem que porta diversos anys consecutius aconseguint premi en aquest concurs. Aquests tres betlems, junt amb el betlem de la Residència San Lorenzo de Bríndis es podran visitar en els seus respectius domicilis.

  Per últim, es van lliurar els premis als guanyadors del Concurs d'Aparadors:

  El tercer premi va ser per al Bazar Zhu, comerç situat en l'Avinguda València, el segon premi el va obtenir Les Canaries, comerç situat en el Carrer Major, i Mobles Fanny, situat en l'Avinguda Raval, va quedar guanyador d'aquest concurs per segon any consecutiu.

  L'alcalde va finalitzar l'acte donant les gràcies de nou i convidant a participar en les pròximes edicions.

  Pujar