Castellano

Finalitzen les Festes Majors de Massamagrell

Finalitzen les Festes Majors de Massamagrell

    Les Festes Majors de Massamagrell han arribat a la seua fi aquest diumenge, 1 d'octubre després de més de dues setmanes d'activitats. Aquesta última setmana han tingut lloc els actes religiosos del municipi. Es va començar el dilluns amb la festivitat de la Verge del Rosari, patrona de Massamagrell, continuant el dimarts amb el dia de la Inmaculada Concepció, el Santíssim Crist del Consol i de l'Empar el dimecres, i finalment la festivitat de Sant Joan Apòstol i Evangelista, patró de Massamagrell, celebrada el dijous. Aquests dies han tingut lloc cercaviles, misses i processons en el seu honor, a més de celebrar-se activitats per als més xicotets com inflables i espectacles d'animació durant les vesprades, i durant les nits per als adults, monòlegs, musicals i el XVII concurs de playbacks, quedant la Falla El Tro en primer lloc. El cap de setmana va arribar el divendres de la mà de la tradicional nit de la torrà, amb al voltant de 3.000 participants i l'espectacular actuació de l'orquestra Montecarlo. I les Festes Majors de la localitat es tancaven ahir diumenge amb el Trofeu Alcaldia de Pilota Valenciana en el qual el resultat va ser 60-55, proclamant-se guanyadors Pere Roc II i Félix, i el ball de plaça tradicional a càrrec de l'Associació Cultural Folklòrica, Massadansa.

    “L'organització de les Festes és un treball que es realitza al llarg de tot l'any però que és gaudit durant només uns dies. Tant els festers, cambreres del Crist i la seua confraria, com les altres confraries de la Verge del Rosari, la Inmaculada Concepció i Sant Joan Apòstol i Evangelista juntament amb les agrupacions que han col·laborat, han fet una gran labor aquests dies i l'Ajuntament de Massamagrell ha estat al seu costat per a facilitar el treball. Des de la regidoria de Festes estem molt contents amb el resultat d'enguany, ja que hi ha hagut algunes novetats, com l'horari de la celebració de les paelles i el dia del concert, que han sigut ben acceptades per la majoria dels ciutadans, i cada vegada més gent se sent atreta per la programació prevista”, comenta el regidor de Festes, Paco Gómez.

    “Vull felicitar i donar les gràcies a totes i cadascuna de les agrupacions, associacions i veïns col·laboradors que han treballat enormement i han aconseguit que les Festes Majors de Massamagrell s'hagen desenvolupat sense cap incidència. És tot un èxit aconseguir que gran part del poble participe en tot moment i es senten part de la festa, eixa és la postura que em transmet la ciutadania”, exposa l'alcalde, Pep Galarza.

    Pujar