21 de gener de 2021 21/1/21

El Circuit RunCàncer Massamagrell recapta més de 3.500€

El Circuit RunCàncer Massamagrell recapta més de 3.500€ - (foto 1)

  El passat dissabte 15 de juliol va tindre lloc, per primera vegada en Massamagrell, la carrera i la marxa RunCàncer, emmarcada dins del Circuit RunCàncer – AECC València, que enguany fa la seua tercera edició.
  Van participar 709 persones, pel que se va aconseguir recaptar un total de 3.545€. Tots els diners que es varen obtindre van a ser destinats a la investigació del càncer. Gràcies a la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Massamagrell i a diversos patrocinadors, totes les persones inscrites en les dues proves van obtenir la samarreta gratuïtament amb la inscripció. Massamagrell ha estat l'únic poble on aquesta no ha tingut cost suplementari per a les persones participants.

  El Circuit RunCàncer AECC València arriba a l'equador de la seua tercera edició. Enguany el Circuit ha estat conformat per 21 localitats on tenen lloc la carrera i la marxa, i altres 40 on soles s'ha fet la marxa. Fins el moment han participat més de 23.500 persones i s'han recaptat 87.152€ entre les inscripcions de les dues modalitats. El 100% de les inscripcions son destinades per AECC València per a finançar beques d'investigació contra la malaltia.

  En Massamagrell, Javi Ortiz i Carmen Alcayde van ser els més ràpids entre les 300 persones que varen córrer els 6km de carrera, 2km més del que es va caminar en la marxa. Antonio Torralbo i Paco Monzó van arribar en segona i tercera posició, respectivament. En quant a la categoria femenina, Andrea Ruíz i Mónica Alexandra Pilco, van ocupar el segon i el tercer lloc, respectivament.

  En finalitzar la prova, la Junta Local de AECC Massamagrell va organitzar un sopar benèfic amb la qual es van recaptar més de 600 €, destinats també a la lluita contra el càncer. Verónica Carrillo, la presidenta de l'associació, es va mostrar molt contenta amb els resultats obtinguts durant la jornada benèfica.

  Pujar