26 de setembre de 2020 26/9/20

Ja es poden sol·licitar les ajudes per a la rehabilitació de façanes a les naus del Parc Empresarial Aeroport de Manises

Ja es poden sol·licitar les ajudes per a la rehabilitació de façanes a les naus del Parc Empresarial Aeroport de Manises - (foto 1)

    Després de la seua publicació al BOP, queda obert el termini de presentació de sol·licituds per a les ajudes aprovades pel ple de l’Ajuntament de Manises destinades a la rehabilitació de façanes de les naus situades al Parc Empresarial Aeroport de Manises.

    L’objectiu d’aquestes actuacions és intervindre per tal d’acondicionar i restablir les façanes d’edificis d’aquesta zona que es troben en mal estat. Entre les obres que es podran subvencionar es troben: revestiment, pintura de façanes, portes i persianes, eliminació de sòcols, execució de fornícules i eliminació de ròtuls impropis. Totes aquestes accions es duran a terme mitjançant tècniques i materials de qualitat.

    Les sol·licituds es poden presentar al Registre General de l’Ajuntament de Manises fins al 25 de juliol. Tota la informació sobre les bases, documentació requerida i condicions pot trobar-se a l’enllaç: https://bit.ly/2S4p9dF

    Pujar