elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

XX Fira del Llibre de Manises

XX Fira del Llibre de Manises

    La XX edició de la Fira del Llibre de Manises, celebrada diumenge 28 d'abril a la plaça de Rafael Atard, ha tancat set dies replets de cultura, amb presentacions de llibres, lectures públiques, contacontes, teatre i música. Un any més, la Setmana de les Lletres ha servit per a apropar la cultura a la ciutadania, la qual ha tingut l'oportunitat de conéixer de primera mà curiositats de la literatura autòctona, gràcies a les biblioteques del municipi de l'Horta Sud.

    La cantant i compositora Verónica Romero, coneguda per participar en la primera edició del programa musical Operación Triunfo l’any 2001, ha estat signant la seua novel·la Alma y el camino del despertar, a més de realitzar una actuació musical en la Fira del Llibre. L’S.M. l’Artística Manisense ha donat el tret d'eixida a la Fira, per a donar pas a diferents activitats culturals durant tota la jornada.

    Per altra banda, en el marc de la Setmana de les Lletres 2024, la Casa de Cultura de Manises ha acollit, divendres 26 d'abril, la lectura pública. Les persones assistents han pogut gaudir dels versos de La vida contada a un nen del veïnat, del poeta valencià Vicent Andrés Estellés, i d'alguns fragments del llibre Cien años de soledad, de l'autor Gabriel García Márquez, en una vesprada amb molta riquesa cultural.

    Pujar