20 d’octubre de 2020 20/10/20

Manises concedeix el premi 9 d’Octubre 2020 a l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil

Manises concedeix el premi 9 d’Octubre 2020 a l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil - (foto 1)

  La proposta de concessió del premi 9 d’Octubre a l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil va ser aprovada per unanimitat al ple municipal del mes de juliol celebrat ahir, 30 de juliol de 2020.

  Els Premis 9 d'Octubre Ciutat de Manises es van constituir per l'Ajuntament amb la finalitat de reconéixer als homes i dones que s'han caracteritzat per la seua entrega, dedicació, suport i impuls en qualsevol dels aspectes polítics, socials, festius, solidaris, laborals i artístics de la Ciutat de Manises.

  En aquest sentit, és destacable la tasca desinteressada i totalment altruista d’aquests voluntaris que, durant els mesos més crítics de la pandèmia provocada per la Covid 19, han treballat de manera incessant per ajudar i col·laborar en tot el possible amb els ciutadans i ciutadanes de Manises.

  Des de l'Ajuntament de Manises volem agrair especialment tot el treball i esforç realitzat, no sols en aquesta situació de crisi sanitària, sinó en qualsevol activitat habitual en la qual es requereix de la seua col·laboració, motiu pel qual s’ha decidit concedir el guardó més important de la ciutat de Manises, el premi 9 d’Octubre.

  El lliurament d’aquest premi tindrà lloc al mes d’octubre de 2020, sempre que les circumstàncies i l’evolució de la crisi sanitària de la Covid 19 ho permeten.

  Pujar