elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Manises, en contra de l'ampliació del seu aeroport

Manises, en contra de l'ampliació del seu aeroport
  • L'Ajuntament creu que no hi ha espai real per a ampliar les instal·lacions

L'Ajuntament de Manises està absolutament en contra de l'ampliació de l'aeroport, comunicada ahir per AENA, ja que es tracta d'una decisió motivada pel benefici econòmic generat pel turisme que sacrifica la salut i el benestar de la ciutadania de Manises i de les localitats confrontants.

Segons l'alcalde de Manises, Javier Mansilla: “hem d'actuar amb prudència i esperar a conéixer el tipus d'inversió inclosa en el pla 2027-2031 d'AENA, ja que no existeix espai real per a cap ampliació, ja que les instal·lacions actuals ocupen ja el 17,76% de tot el terme municipal”. “Com més cresca l'aeroport, més externalitzacions negatives patirà la població de Manises: més contaminació, més soroll i menys oportunitats de creixement econòmic”, ha afirmat Mansilla.

Cal destacar que existeixen diferents alternatives per a resoldre la creixent arribada de turistes al nostre territori, entre les quals es troba la reubicació de les instal·lacions en una localització que es trobe allunyada de nuclis urbans.

Per tot això, l'Ajuntament de Manises vigilarà els avanços en aquesta matèria, per a defensar davant qualsevol organisme i entitat competent, els interessos dels maniseros i maniseras.

Pujar