4 d’agost de 2020 4/8/20

L'obligatorietat de la màscara presa força en la Comunitat

L'obligatorietat de la màscara presa força en la Comunitat - (foto 1)
  • El Consell sospesa encara la seua aplicació i prendrà la decisió en els pròxims dies

La decisió final es coneixerà en els pròxims dies, però la veritat és que la idea de fer obligatòria la màscara fins i tot quan es puga respectar la distància de seguretat comença a prendre força en la Comunitat Valenciana. El Consell es troba valorant totes les opcions i les possibles conseqüències que aquesta mesura puga tindre.

Així ho ha explicat aquest dimecres el president, Ximo Puig, a preguntes dels periodistes durant un acte celebrat aquest matí a Alacant. “Cal ser conscients que la pandèmia és ací fóra” ha incidit.

Entre les conseqüències que s'estan remenant estan les que han de veure amb “equilibrar” les qüestions relatives a la salut de les persones i les seues repercussions econòmiques.

En aquest sentit, ha detallat que en els pròxims dies s'adoptaran les decisions corresponents les quals aniran de la mà amb una revisió dels aforaments els quals – previsiblement – es flexibilitzaran si s'aposta per la màscara obligatòria.

Amb tot això, el cap del govern valencià ha tornat a realitzar una crida a la responsabilitat dels ciutadans demanant la seua “màxima prudència i corresponsabilitat”. “No hi haurà un policia darrere de cada persona, perquè tampoc té sentit” ha remarcat, i recordat que en aquests moments el que cal fer és aprendre a “conviure” amb el virus.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar