17 d’octubre de 2019 17/10/19

L'Orquestra Simfònica Nacional de Cuba i la cantant Pilar Boyero oferixen un gran espectacle a Llíria

L'Orquestra Simfònica Nacional de Cuba i la cantant Pilar Boyero oferixen un gran espectacle a Llíria - (foto 1)
MÉS FOTOS
L'Orquestra Simfònica Nacional de Cuba i la cantant Pilar Boyero oferixen un gran espectacle a Llíria - (foto 2)

El teatre de la Unió Musical de Llíria va acollir anit el concert protagonitzat per l'Orquesta Sinfónica Nacional de Cuba, dirigida pel mestre Enrique Pérez, i la cantant espanyola de cobla Pilar Boyero.

L'espectacle “Solano Sinfónico”, que a més tenia un fi solidari, estava organitzat per la Unió Musical de Llíria, l'ONG Músicos Sin Fronteras i la Fundació Música per a la Vida, i comptava amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llíria.

Els 2.630 euros recaptats es destinaran per a l'adquisició de material musical per a Cuba. Igualment, l'empresa Consolat de Mar va fer una donació de violins a l'Orquestra, per a les escoles de música del país.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde Manolo Civera, el director territorial de Presidència de la Generalitat Francisco Molina, la vicepresidenta de Relacions Institucionals de l'Institut Cubà de la Música Eileen Tregent, el president de la Unió Musical José Vicente Pedrola, Mikel Aizpurúa de Músicos Sin Fronteras, i Carles Subiela de Consolat de Mar.

L'Orquesta Sinfónica Nacional de Cuba i Pilar Boyero van oferir gran espectacle amb un repertori conformat per una selecció de cobles del mestre Solano, i altres composicions de la música espanyola i cubana.

ocultar
L'Orquestra Simfònica Nacional de Cuba i la cantant Pilar Boyero oferixen un gran espectacle a Llíria
Pujar