20 d’octubre de 2020 20/10/20

La Reina i Dames de les festes de 2017 mostren el seu manifest

La Reina i Dames de les festes de 2017 mostren el seu manifest - (foto 1)
  • L’exposició del manifest ha comptat amb la visita de la corporació municipal tant en la casa de la reina com de les dames

Galeria de fotos
Les Alqueries - Festes Segregació 2017 - Manifest
Les Alqueries - Festes Segregació 2017 - Manifest
MÉS FOTOS
La Reina i Dames de les festes de 2017 mostren el seu manifest - (foto 2)
La Reina i Dames de les festes de 2017 mostren el seu manifest - (foto 3)

Candela Jarque, reina de les festes 2017 i les dames Ana Monfort, María Usó, Andrea Vicent, Alba Bertolín i Mar Canós han celebrat el manifest en el que mostren el seu vestit tradicional que lluiran en els diferents actes representant a les Alqueries. Aquest ha sigut un acte ple d'emocions i alegria on es desvela el secret que han guardat fins aquest dia, cóm són els seus vestits. Com tots els anys, els manifets de totes les integrants han tingut la visita de la corporació municipal. Esther Lara, alcaldessa de les Alqueries, espera que "totes elles gaudisquen d'aquest any que acaba de començar i que mai oblidaran"

Cada un d'aquests vestits tenen molts detalls que els fan únics i diferents uns dels altres, ja siga per les seues manteletes o per les seues arracades. Aquest tipus d'indumentaria forma part de la cultura del municipi que passa de generació en generació i és sinònim de moltes hores de treball. Aquest acte dona pas a les Festes de la Segregació, on seran presentades el pròxim 16 de juny a les 23h en la plaça major.

Pujar