elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Alqueries serà escenari de la Copa d'Espanya de ciclisme en carretera de categoria Cadet

Les Alqueries serà escenari de la Copa d'Espanya de ciclisme en carretera de categoria Cadet
  • La prova esportiva, en la qual participaran prop de 170 ciclistes, se celebrarà el diumenge 21 d'abril tenint eixida i meta en el centre del municipi

Les Alqueries acollirà diumenge que ve 21 d'abril la I Copa d'Espanya de ciclisme en carretera de categoria Cadet, una prova organitzada per Sport Ciclista Alqueriense en la qual participaran prop de 170 esportistes que eixiran del municipi per a recórrer huit pobles castellonencs i arribar de nou a la meta situada al costat de l'Ajuntament.

L'aposta de l'actual equip de govern per l'esport es fa visible amb este esdeveniment que recorre cinc ciutats espanyoles, sent les Alqueries l'únic municipi o ciutat de la Comunitat Valenciana triada per a disputar esta Copa d'Espanya de ciclisme en carretera.

La jornada del 21 d'abril començarà a les 9.30 hores enfront de l'Ajuntament amb la presentació dels equips participants. Posteriorment, a les 11.00 hores arrancarà la prova que discorrerà en el municipi pels carrers: 25 de juny (des de la rotonda), Pilar de la horadada, Millars, Corts Valencianes, Bonretorn i l'Accés a CV222. El Consistori informa del tancament d'eixes vies durant el transcurs de la competició, impedint el pas de vehicles.

La prova del diumenge de la I Copa d'Espanya de ciclisme en carretera de categoria Cadet està organitzada pel Sport Ciclista Alqueriense, té un recorregut de 60 km i el seu circuit discorrerà també per Betxí, Artana, Eslida, Aín, Alcudia de Veo, Tales, Onda, Betxí, per a finalitzar de nou a les Alqueries (al carrer 25 de juny, al costat de l'Ajuntament).

Pujar